Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Po 29.7.
žampiónová krémová polévka 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZAUZENÝ HOVĚZÍ ROASTBEEF připravený na nízkou teplotu do růžova, podávaný na římských listech s ančovičkovým dresinkem, vařeným vejcem a krutony, plátky tmavé bagety 300g 176 Kč
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v polentové strouhance, podávané s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw z červeného zelí 150g 165 Kč
3. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM podávané s dušeným červeným zelím, zdobené smaženou vídeňskou cibulkou 300g 155 Kč
4. TĚSTOVINY PENNE SE ZELENÝM HRÁŠKEM a restovanou italskou slaninou pancetta, šalotkou a smetanou, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 155 Kč

Út 30.7.
Brokolicová krémová s krutony 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE SE ZAUZENÝM LOSOSEM v krémové omáčce připravené na šalotce s bílým vínem, čerstvým koprem a cherry tomaty, zdobené salátem rukola 300g 176 Kč
2. KUŘECÍ PRSA pečená na hrubém pepři, restovaná karotka na másle s tymiánem, šťouchané brambory se slaninou a smetanou, pepřová omáčka zjemněná máslem (bez lepku) 150g 165 Kč
3. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA VÍNĚ s restovanou barevnou paprikou, cibulí, cuketou a rajčatovým protlakem, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 155 Kč
4. SALÁT S KUŘECÍM MASEM a praženými oříšky, kuřecí prsa marinovaná v bylinkách a olivovém oleji, podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, sweet chilli omáčka a plátky světlé bagety 300g 155 Kč

St 31.7.
Selská se žampiony a bramborami 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA STEAK grilovaný s čerstvými bylinkami, pečené mladé brambory, bylinkový tvaroh, silná omáčka demi glace (bez lepku) 150g 176 Kč
2. TACOS S KUŘECÍM MASEM v pšeničné tortille s Chipotle feferonkami, restovanou karotkou, pórkem a cibulí, smažené bramborové hranolky, česnekový dip 150g 165 Kč
3. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ Z VYZRÁLÉHO KRKU připravený přes noc v silném cibulovém základu s maďarskou zauzenou paprikou, houskový knedlík 150g 155 Kč
4. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM podávaný s trhanou variací salátů a čerstvou zeleninou ochucenou francouzským dresinkem, plátky bagety a brusinky 300g 155 Kč

Čt 1.8.
Drůbeží vývar s domácí zavářkou 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM připravené v omáčce demi glace, podávané na risottu z rýže arborio s hlívou ústřičnou, šalotkou a bílým vínem, demi glace, rukola (bez lepku) 300g 176 Kč
2. ZAPEČENÝ PLÁTEK VEPŘOVÉ PEČENĚ sýrem cheddar a slaninou, malý zelný salát, jasmínová rýže, přírodní šťáva (bez lepku) 150g 165 Kč
3. KOPROVÁ OMÁČKA s vařeným vejcem 2 ks, jemná bešamelová omáčka s čerstvým koprem a smetanou, houskový knedlík 200g 155 Kč
4. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA pečená v omáčce kikkoman, podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou a kukuřicí, česnekový dip, plátky světlé bagety 100g 155 Kč