Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Po 15.12.
čočková s rajčaty a uzeným masem 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK pečený do růžova, podávaný s restovanými fazolkami a slaninou, opečené bramborové placky, česnekový dip 196 Kč
2. 1. KUŘECÍ PRSA pečená na hrubém pepři, restovaný zelený hrášek na másle s cibulí, šťouchané brambory s karotkou a smetanou, přírodní omáčka (bez lepku) 165 Kč
3. 2. UZENÁ KRKOVICE podávaná s dušeným smetanovým špenátem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 155 Kč
4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM SE ŠUNKOU OD KOSTI obalený v trojobalu, vařené petrželové brambory, naše tatarská omáčka 155 Kč

Út 16.12.
Bramborovo–dýňová s krutony 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná s vídeňským bramborovým salátem se slaninou, mladou cibulkou, vinným octem a dijonskou hořčicí, citrón 186 Kč
2. 1. ZÁVITEK Z KUŘECÍCH PRSOU se sýrem s modrou plísní, špenátem a restovanými žampiony, bramborová kaše, silná omáčka, malý listový salát (bez lepku) 165 Kč
3. 2. HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ připravené na nízkou teplotu přes noc v zeleninovém základu s rajčatovým protlakem a červeným vínem, žemlový bylinkový knedlík 155 Kč
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S HRÁŠKOVÝM PESTEM A KUŘECÍM MASEM restovaným na žampionech s hlívou ústřičnou a smetanou, sypané hoblinkami sýru parmazán 155 Kč

St 17.12.
Květáková krémová s pažitkou 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA pečená do růžova, podávaná s krémovou omáčkou z lesních hub, bílého vína, mačkané brambory s pečenou dýní (bez lepku) 186 Kč
2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA ve strouhance s oreganem, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, pikantní zelný salát 165 Kč
3. 2. KARAMELIZOVANÉ KRŮTÍ KOUSKY SE SEZAMEM restované s brokolicí, květákem, červenou cibulí a karotkou, sladká asijská omáčka, dušená rýže, sezam (bez lepku) 155 Kč
4. 3. MAXI KYNUTÝ KNEDLÍK S POVIDLY, teplou vanilkovou omáčkou, mákem s moučkovým cukrem, horký pečený višňový čaj 155 Kč

Čt 18.12.
Hráškový krém se slaninou 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FISH AND CHIPS, smažená treska šedá ve vinném těstíčku, smažené hranolky, česneková majonéza 196 Kč
2. 1. KRŮTÍ MEDAILONKY podávané s krémovou omáčkou se sýrem s modrou plísní, restované fazolky, pečené brambory ve slupce (bez lepku) 165 Kč
3. 2. MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z hovězího karabáčku, tažený v cibulovém základu s rajčatovým protlakem a chilli, pečená jasmínová rýže s hráškem, červená cibule 155 Kč
4. 3. ZAPEČENÉ ŠUNKOVÉ FLEKY restovaná uzená šunka od kosti na cibulce, zapečená se smetanou a vejci, kyselá okurka 155 Kč

Pá 19.12.
Oukrop - staročeská česnečka s bramborami, slaninou a vejci 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK A HOVĚZÍ VÁLEČEK NA LIŠKÁCH pomalu dušené hovězí, se smetanovou omáčkou s restovanými liškami a pórkem, domácí bramborák 186 Kč
2. 1. FILÍROVANÁ KUŘECÍ PRSA marinovaná v kari jogurtu, podávaná na bulguru s grilovanou středomořskou zeleninou z lilku, cuket a barevných paprik, bazalkové pesto 165 Kč
3. 2. KRŮTÍ RAGÚ PO BURGUNDSKU, kousky krůtích stehen na červeném víně, kořenové zelenině a rajčatovém protlaku, pečená rýže s hřebíčkem (bez lepku) 155 Kč
4. 3. MORAVSKÉ HALUŠKY S UZENÝM MASEM restovaným na cibulce s kysaným sudovým zelím, zdobené smaženou vídeňskou cibulkou 155 Kč