Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Po 9.9.
Brokolicová krémová s krutony 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BBQ VEPŘOVÁ ŽEBRA pečená v naší povidlové marinádě, rozpečený kváskový chléb, dijonská majonéza, zelný salát 350g 176 Kč
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK v bylinkové strouhance, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý okurkový salát 150g 165 Kč
3. 2. KUŘECÍ NUDLIČKY S ČERNÝMI HOUBAMI, barevnou paprikou, hlávkovým zelím, bambusovými výhonky a karotkou, omáčka kikkoman, dušená rýže (bez lepku) 150g 155 Kč
4. 3. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA pečená v omáčce kikkoman podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, kukuřicí a slaninou, česnekový dip, plátky bagety 300g 155 Kč

Út 10.9.
Fazolová s uzeným masem a bramborami 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA pečená do růžova podávaná se šťouchanými brambory se sýrem parmazán a smetanou, omáčka z lesních hub (bez lepku) 300g 176 Kč
2. 1. KUŘECÍ CORDON BLEU plněné šunkou od kosti a sýrem Eidam, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw 150g 165 Kč
3. 2. NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA z hovězího masa s kyselými okurkami, slaninou, vejci a cibulí, pečená dlouhozrnná rýže (bez lepku) 150g 155 Kč
4. 3. SALÁT S TUŇÁKEM nakládaný v olivovém oleji podávané na holandských trhaných listech s tomaty, černými olivami, červenou cibulí a zelenými fazolkami ochucené bazalkovým pestem, plátky bílé francouzské bagety 300g 155 Kč

St 11.9.
česneková krémová s krutony 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, risotto z rýže Arborio, s hlívou ústřičnou, šalotkou a bílým vínem, rukola (bez lepku) 300g 176 Kč
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PEČENĚ v citrónové strouhance podávaný s jemnou bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý pikantní zelný salát 150g 165 Kč
3. 2. PIKANTNÍ KUŘECÍ NUDLIČKY restované na cibuli, barevné paprice, česneku, rajčatovém protlaku a pórku, u nás připravené bramboráčky 150g 155 Kč
4. 3. PEČENÁ BUFFALO KUŘECÍ KŘÍDLA v pikantní marinádě, listový salát, čerstvá zelenina, česnekový dip a plátky bagety 300g 155 Kč

Čt 12.9.
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z hovězího masa, červeného vína, kořenové zeleniny a drcených tomat, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 300g 176 Kč
2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA marinovaná v omáčce kikkoman, restovaná cukrová kukuřice, pečené americké brambory ve slupce, česnekový dip (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. VEPŘOVÉ RAGÚ NA SMETANĚ se zeleným hráškem, cibulí, karotkou, bílým vínem, jasmínová rýže pečená s máslem (bez lepku) 150g 155 Kč
4. 3. FARMÁŘSKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM smažený v corn flakes podávaný na zeleninovém salátu s trhanými listy ochucené hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 300g 155 Kč

Pá 13.9.
špenátový krém s vejci 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM ve smetanové omáčce připravené na šalotce, čerstvém kopru a limetkách, salát rukola 300g 176 Kč
2. 1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený šunkou a sýrem eidam, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM podávané s dušeným hlávkovým zelím, přírodní omáčkou, zdobené smaženou cibulkou 300g 155 Kč
4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN podávaný s brusinkovou cibulí a variací listových salátů s polníčkem a tomaty, rozpečená bylinková bageta 100g 155 Kč