|
Drůbeží vývar s domácí zavářkou 0, 25l |
35 Kč |
1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM připravené v omáčce demi glace, podávané na risottu z rýže arborio s hlívou ústřičnou, šalotkou a bílým vínem, demi glace, rukola (bez lepku) 300g |
176 Kč |
2. |
ZAPEČENÝ PLÁTEK VEPŘOVÉ PEČENĚ sýrem cheddar a slaninou, malý zelný salát, jasmínová rýže, přírodní šťáva (bez lepku) 150g |
165 Kč |
3. |
KOPROVÁ OMÁČKA s vařeným vejcem 2 ks, jemná bešamelová omáčka s čerstvým koprem a smetanou, houskový knedlík 200g |
155 Kč |
4. |
MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA pečená v omáčce kikkoman, podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou a kukuřicí, česnekový dip, plátky světlé bagety 100g |
155 Kč |