|
Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi 0, 25l |
42 Kč |
| 1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ŠPÍZ z vepřové panenky se slaninou, cibulí, paprikou, klobásou, pečený brambor ve slupce s rozmarýnem, dijonský dip (bez lepku) 150g |
186 Kč |
| 2. |
1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s rokfórovou krémovou omáčkou, smažené bramborové krokety, polníček s rukolou 150g |
165 Kč |
| 3. |
2. SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vánočním bramborovým salátem s kořenovou zeleninou, majonézou a hráškem 150g |
155 Kč |
| 4. |
3. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM restovaným na cibulce, podávané s dušeným hlávkovým zelím, smažená cibulka na sádle 300g |
155 Kč |