Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Po 16.6.
Hovězí vývar s rýží a zeleninou 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězího zadního, připravená na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, houskový knedlík, brusinky 150g 186 Kč
2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU S CHŘESTOVÝM RAGÚ, čerstvý pečená jasmínová rýže s mladou cibulkou, malý listový salát (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. SMAŽENÝ KVĚTÁK ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 150g 155 Kč
4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance, podávaný s variací listových salátů ochucený francouzským dresinkem, plátky světlé bagety 300g 155 Kč

Út 17.6.
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAKOVÉ HRANOLKY S TRHANÝM BBQ VEPŘOVÝM MASEM ochucené naší BBQ omáčkou, podávané na hranolkách, zapečené sýrem Ementál a červenou cibulí, majonéza s hrubozrnnou hořčicí (bez lepku) 150g 186 Kč
2. 1. ZAPEČENÁ KUŘECÍ PRSA sýrem s modrou plísní a pražskou šunkou od kosti, bramborová kaše s mlékem a máslem, přírodní omáčka, malý řecký salát (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA VÍNĚ s restovanou barevnou paprikou, cibulí, cuketou a rajčatovým protlakem, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 155 Kč
4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN BALENÝ VE SLANINĚ podávaný na variaci listových salátů, medový dresink, karamelizovaná pivní cibulka, bageta 300g 155 Kč

St 18.6.
Kmínová se zeleninou a vejci 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY S KACHNÍM MASEM s restovanou šalotkou, česnekem, chřestem a mladou cibulkou, hoblinky sýru Grana Padano 300g 186 Kč
2. 1. BUFFALO KUŘECÍ PRSA s restovanou kukuřicí se slaninou, pečené brambory ve slupce rozmarýnem, česneková majonéza (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 150g 155 Kč
4. 3. FIT SALÁT S KUŘECÍM MASEM smaženým v kukuřičné strouhance, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a brambory, česnekový dip, plátky bagety 300g 155 Kč

Čt 19.6.
„dršťková“ z hlívy ústřičné 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S BYLINKOVÝM MÁSLEM podávaný s bramborami grenaille, polníčkem a naší tatarskou omáčkou (bez lepku) 150g 186 Kč
2. 1. KUŘECÍ NUDLIČKY S HOISIN OMÁČKOU, kuřecí stehenní nudličky s cibulí, karotkou a pórkem, dušená jasmínová rýže, malý listový salát (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. OPEČENÁ BAVORSKÁ KLOBÁSA podávaná s vařenými petrželovými bramborami, přelité máslem, doplněná o salát z kysaného zelí a restovanou cibulkou 150g 155 Kč
4. 3. SALÁT S KACHNÍM PRSÍČKEM z grilu podávaný na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 300g 155 Kč

Pá 20.6.
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE s restovanými zelenými fazolkami, pečenými bramborami ve slupce, BBQ omáčkou a přírodní omáčkou 200g 186 Kč
2. 1. MAĎARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravený na cibulovém paprikovém základu, s rajčatovým protlakem, paprikami a feferonkami, podávaný s houskovým knedlíkem 150g 165 Kč
3. 2. TĚSTOVINY ŠPAGETY CARBONARA s restovanou italskou slaninou pancetta, hrubým pepřem, vaječnými žloutky a smetanou, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 155 Kč
4. 3. SALÁT S PEČENÝM KUŘETEM V GYROS KOŘENÍ, zeleninový salát s trhanými sezónními listy ochucené tzatziki dresinkem, pita chléb 300g 155 Kč