Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Po 20.1.
Krémová kapustová polévka s opečenou slaninou (bez lepku) 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA ŠPIKOVANÁ pikantní klobásou a špenátem, podávaná na mačkaných bramborách s dýní, vepřová šťáva, polníček (bez lepku) 150g 176 Kč
2. GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ podávaný s restovanými fazolovými lusky, pečené brambory ve slupce, pikantní švestková majonéza (bez lepku) 150g 165 Kč
3. KUŘECÍ STEHENNÍ PLÁTEK NA DIVOKO připravený na cibulovém základu se slaninou a divokým kořením, podávané s bramborovými šiškami, smažená cibulka 150g 155 Kč
4. SALÁT S ROZPEČENOU MOZZARELLOU BALENOU V PARMSKÉ ŠUNCE podávanou na variaci listových salátů s tomaty, okurkami a polníčkem, francouzský dresink, plátky bagety, česnekový dip 300g 155 Kč

Út 21.1.
Kuřecí vývar s vaječným svítkem a zeleninou 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA s rozmarýnem podávaná na lanýžové bramborové kaši, omáčka demi glace, grilovaná cherry rajčatka (bez lepku) 150g 186 Kč
2. HOT DOG S GRILOVANOU BAVORSKOU KLOBÁSOU s povidlovou omáčkou, červeným zelím a smaženou cibulkou, naše pečené americké brambory, pikantní majonéza 180g 165 Kč
3. WOK Z KUŘECÍHO MASA S OMÁČKOU KIKKOMAN s restovanými bambusovými výhonky, hlávkovým zelím, paprikami a karotkou, pečená basmati rýže (bez lepku) 150g 155 Kč
4. TĚSTOVINY ŠPAGETY S BOLOŇSKÝM RAGÚ z hovězího masa, kořenové zeleniny, drcených rajčat a červeného vína, hoblinky sýru Grana Padano 300g 155 Kč

St 22.1.
Thajská kuřecí polévka tom kha kai 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CIABÁTA S PEČENÝM BŮČKEM se sýrem cheddar, červenou cibulí a papričkami jalapeno, steakové hranolky, mangový dip 150g 176 Kč
2. KRŮTÍ PRSA V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, smažená krůtí prsa v sýrovém těstíčku ve slunečnicovém oleji, bramborová kaše s muškátovým oříškem, zelný salát 150g 165 Kč
3. OPEČENÝ PIVNÍ KARBANÁTEK S TYMIÁNEM z vepřového masa, podávaný s vařenými brambory, zelný salát, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 155 Kč
4. SALÁT S KUŘETEM A ČERNOU ČOČKOU BELUGA, trhané salátové listy s rajčaty, kukuřicí a černou čočkou, zálivka z červeného vinného octa, plátky cereální bagety 300g 155 Kč

Čt 23.1.
Drůbeží vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ELVIS BURGER v sezamové housce s hovězím masem ochuceným estragonem a feferonkou, plněný tomaty a cibulí, steakové hranolky, BBQ omáčka 150g 186 Kč
2. KUŘE NA VÍNĚ, pečená kuřecí prsa v červeném víně, podávaná s jemnou bramborovou kaší s máslem a smetanou, silná omáčka demi glace s žampiony, slaninou a stříbrnými cibulkami (bez lepku) 150g 165 Kč
3. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK ve slunečnicovém oleji, šťouchané brambory se smaženou cibulkou na sádle, citrón, kyselá okurka 150g 155 Kč
4. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM podávané s dušeným hlávkovým zelím, přírodní omáčkou, zdobené smaženou cibulkou 300g 155 Kč

Pá 24.1.
Zelňačka s klobásou a bramborami 0, 25l 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET Z PLATÝZE pečený na másle, grilovaná středomořská zelenina, sardelová omáčka s kapari, máslem, bílým vínem a smetanou (bez lepku) 150g 176 Kč
2. MÁSLOVÉ KUŘE V TOMATOVÉ OMÁČCE s chilli papričkami, koriandrem, citronovou trávou, podávané s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 150g 165 Kč
3. HOVĚZÍ KOSTKY NA JALOVCI a růžovém pivu Hoegaarden v silné cibulové omáčce s brusinkami, bramborové šišky 150g 155 Kč
4. PENNE FORMAGI S KUŘECÍM MASEM a omáčkou z taveného a sýru s modrou plísní, zjemněná smetanou, čerstvá brokolice, sypané vlašskými ořechy a sekanou pažitkou 300g 155 Kč