Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Soukenné nám. 115, Liberec Navigovat Navigovat


Po 23.5.
Cuketová s vejci a koprem 0, 25l 25 Kč
1. Tip šéfkuchaře: čerstvý filet z lososa na grilu podávaný na restovaném špenátu
2. zjemněným smetanou s pečenými bramborami Grenaille (bez lepku) FIT 150g 159 Kč
3. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný sýrem s modrou plísní a slaninou, šťouchané
4. brambory se smaženou cibulkou na sádle, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 145 Kč
5. VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE kousky vepřové plece připravené na cibulovém paprikovém
6. základu, tažené přes noc, zjemněné smetanou, houskový knedlík 150g 139 Kč
7. PEČENÉ BIFTEČKY Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, kmínem a majoránkou,
8. podávané na trhaných salátových listech, křenová majonéza, plátky bagety 150g 135 Kč

Út 24.5.
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 25 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHŘESTOVÉ RISOTTO se zeleným a bílým chřestem, připravené z italské
2. rýže Arborio se smetanou, bílým vínem, parmazánem a šalotkou, hoblinky sýru
3. Grana Padano (bez lepku) 300g 159 Kč
4. SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY v pšeničné tortille s rajčaty, ledovým salátem a sýrem
5. Cheddar, smažené bramborové hranolky, pikantní majonéza 150g 145 Kč
6. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou barevnou paprikou, cibulí, rajčatovým
7. protlakem a cuketou, naše bramboráčky s majoránkou 150g 139 Kč
8. ŘECKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM variace salátů s balkánským sýrem, červenou cibulí,
9. černými olivami, rajčaty a bylinková zálivka, plátky světlé bagety FIT 300g 135 Kč

St 25.5.
slaninou, krutóny a vejcem, ančovičkový dresink, francouzská bageta FIT 150g 159 Kč
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 25 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KOUSKY ČERSTVÉHO LOSOSA podávané na listech římského salátu se
2. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA s jemnou sýrovou omáčkou, mačkané brambory s mladou cibulkou,
3. pažitkový dip, opečený kukuřičný klas (bez lepku) 150g 145 Kč
4. Hovězí nudličky na způsob španělského ptáčku se smetanou, kyselou okurkou,
5. cibulí a slaninou, pečená jasmínová rýže s hřebíčkem (bez lepku) 150g 139 Kč
6. SMAŽENÉ RŮŽIČKY KVĚTÁKU ve slunečnicovém oleji, podávané s vařenými petrželovými
7. bramborami, naše tatarská omáčka 150g 135 Kč

Čt 26.5.
česneková krémová s krutony 0, 25l 25 Kč
1. Tip šéfkuchaře: burger s trhaným vepřovím masem, zapečený se sýrem
2. Cheddar a červenou cibulí, steakové hranolky, bylinková majonéza 150g 159 Kč
3. BBQ KUŘECÍ PRSÍČKO filírované na salátu z cous cousu, rukoly, grilované cukety, rajčat,
4. černých oliv a bazalkového pesta, limetkový dip, plátky bagety FIT 150g 145 Kč
5. CHILLI CON CARNE Z KRŮTÍHO MASA, kořenové zeleniny, červených fazolí, drcených rajčat
6. a feferonek, pečená Jasmínová rýže, zakysaná smetana (bez lepku) 150g 139 Kč
7. SMAŽENÉ KUŘECÍ KROKETY Z mletého kuřecího masa, podávané na variaci listových
8. salátů s čerstvou zeleninou, plátky světlé bagety, dijonská majonéza 120g 135 Kč

Pá 27.5.
salátů s rajčaty, okurkou a polníčkem, francouzská bageta FIT 300g 135 Kč
1. špenátová krémová s vejci 0, 25l 25 Kč
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ RUMP STEAK pyré ze sladkých brambor, pečený celer s medem,
3. balsamico, micro bylinky (bez lepku) 150g 159 Kč
4. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězího zadního, připravená na kořenové zelenině, zjemněná
5. smetanou, houskový knedlík 150g 145 Kč
6. ŠVÉDSKÉ MASOVÉ KULIČKY se smetanovou omáčkou, brusinkami a šťouchanými
7. brambory s pažitkou 150g 139 Kč
8. ZELENINOVÝ SALÁT SE ŽLUTÝM MELOUNEM a kousky modrého sýru na variaci listových