|
Květáková krémová s pažitkou |
42 Kč |
| 1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA pečená do růžova, podávaná s krémovou omáčkou z lesních hub, bílého vína, mačkané brambory s pečenou dýní (bez lepku) |
186 Kč |
| 2. |
1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA ve strouhance s oreganem, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, pikantní zelný salát |
165 Kč |
| 3. |
2. KARAMELIZOVANÉ KRŮTÍ KOUSKY SE SEZAMEM restované s brokolicí, květákem, červenou cibulí a karotkou, sladká asijská omáčka, dušená rýže, sezam (bez lepku) |
155 Kč |
| 4. |
3. MAXI KYNUTÝ KNEDLÍK S POVIDLY, teplou vanilkovou omáčkou, mákem s moučkovým cukrem, horký pečený višňový čaj |
155 Kč |