HAD KLUB
ZÁBAVA

HAD KLUB
Navigovat Navigovat Facebook

17. listopadu 588/10,, Liberec



Prosíme, kontaktujte nás přes zprávy - na všechny odpovídáme. Telefonní číslo vám tam, když tak poskytneme. Bohužel jsme to nuceni řešit takto, poněvadž některé individua dokáží volat kvůli ztracené sebeúctě. děkujeme

HAD KLUB.... na libereckých kolejích Harcov blok D založili v roce 1989 studenti. Od té doby funguje stále pod vedením zakladatele ve stejném duchu „studenti studentům“. Kde se o jeden z nejstarších studentských klubů starají studenti a vytvářejí zábavu hlavně pro studenty. Kde se hraje hudba, která má daleko k mainstreamu ( alternativní styly muziky, jako například drumandbass, tekno, elektro, rock, metal, hardcore, crust, hiphop, atd.) Poskytujeme příjemné posezení a k dispozici je tři a půl fotbálku :) ...Navíc v létě 2012 a 2013 prošel klub další rekonstrukcí! Nachází se stále na stejném míste - bloku D.
Odvážlivci, kteří by si chtěli v klubu zahrát mají dveře otevřené, kreativci zde mohou prezentovat svoji práci ať už pomocí výstavy, přehlídky, přednášky nebo promítání . Podporujeme studenty, kteří se chtějí realizovat nebo jen užít večera! Budeme se na vás těšit!.. ;)


nabízíme:
- hudbu, která má daleko k mainstreamu
- posezení, párty, DJs, koncerty, eventy, divadla, besedy, benefiční večery, přednášky, projekce, narozeninové oslavy, …
- bar plný kvalitního pití za studentské ceny
- piva: SVIJANY, ROHOZEC, PLZEŇ, KOZEL
- grilovačky, venkovní sezení, i bazének se skluzavkou
- spoustu další zábavy: stolní hry, červi, 4x fotbálek Bonzini,
- i sportovní vyžití: Od roku 2012 má HAD KLUB jako první v ČR vlastní JIB PARK, který byl realizován studenty a z peněz ze sbírky. Možnost jibovat na SNB a SKI 365 dní v roce do 22:00 i za umělého osvětlení.
- samosebou lehké děvy a chlebíčky :)

CHCEŠ-LI SI ZAMLUVIT AKCI, KONTAKTUJ NÁS PŘES ZPRÁVY!!!