Krav Maga NICO
SPORT

Krav Maga NICO
Navigovat Navigovat Facebook

Orlí 138/3 Liberec lll-Jeřáb, Liberec


Telefon: 725886932
E-mail: slovak.nikola@gmail.com
Web: www.kravmaganico.cz

KRAV MAGA LIBEREC
Náš klub působí na Českolipsku a tento rok jsme měli tu čest přivítat v našich řadách 150 dětí a 80 dospělých členů.Letos jsme se rozhodli rozšířit naší působnost do města Liberec,kde nám zázemí poskytne nově vybudovaná luxusní tělocvična s profesionálním vedením zkušených trenérů MMA Liberec v centru města.Jsem rád,že máme tu čest vyučovat na tak skvělém místě.
Připravili jsme pro Vás třídu pro ty nejmenší, a to děti 5-9 let(děti se učí bránit formou hry a v pohybu),třídu pro juniory 10-14 let(trénink se již značně přibližuje tréninku dospělých,ale je zaměřen na problematiku dané skupiny),třídu pro dorost 15-18 let a třídu pro dospělé.
Dále pro Vás připravujeme spoustu akcí pro děti,tématických seminářů,kurzů a kurzy zaměřené pouze pro ženy.
Kdo je z Liberce a jeho okolí,máte chuť se naučit bránit,poznat něco nového,zdravě se hýbat,poznat nové lidi,jste srdečně zváni na nábory,které jsou zdarma!
Krav Maga je sebeobranný a taktický systém vhodný pro lidi každého věku a jakékoli fyzické kondice,není potřeba mít zkušenosti s bojovými sporty,bojovým uměním ani se sebeobrannými systémy.Trénink je veden individuálně a je přizpůsoben fyzické kondici cvičenců.
6.září si připrav pohodlné oblečení na cvičení,boty vhodné do tělocvičny, pití a přijď se podívat na nábor!
Krásné léto a v září se těším na viděnou!