|
Hovězí vývar s vaječným svítkem a kudrnkou |
44 Kč |
|
Kapustová s bramborami a uzeným masem |
44 Kč |
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
Kuřecí indické kari |
132 Kč |
3. |
Pečený Pangas na másle s bylinkovou krustou |
143 Kč |
4. |
Hovězí závitek plněný masem a rýží |
132 Kč |
5. |
Lasagne špenátové s kuřecím masem, zapečené sýrem |
143 Kč |
6. |
Kuřecí čtvrtka pečená se zeleninou a bramborová kaše |
143 Kč |
7. |
Přílohy |
|
8. |
Smažené hranolky |
45 Kč |
9. |
Houskový knedlík |
35 Kč |
10. |
Brambory vařené |
35 Kč |
11. |
Bramborová kaše |
35 Kč |
12. |
Rýže Basmati |
35 Kč |
13. |
Menu Jizerka I |
150 Kč |
14. |
Kuřecí čtvrtka pečená se zeleninou a bramborová kaše |
|
15. |
Menu Jizerka II |
130 Kč |