|
Polévka: Kozí brada s hlávkovým zelím s uzeným masem, smetanou a bramborami |
|
|
Polévka vegetariánská: Tomatová s rýží |
|
|
0, 7 l VELKÁ POLÉVKA: TOM KHA KAI s kuřecím masem, kokosovým mlékem, nudlemi, limetkou, chilli papričkou a koriandrem s cibulkou + nápoj |
113 Kč |
1. |
120g Smažený kuřecí řízek s corn flakes, vařené brambory, salát coleslaw + nápoj |
|
2. |
A - 118 / B - |
139 Kč |
3. |
260g Kuřecí stehno pečené na másle s jarní bylinkovou nádivkou, vařené brambory + nápoj A - 113 / B - |
135 Kč |
4. |
350g Zelený trhaný salát s čekankou, kedlubnou, okurkou, hráškem, ředkvičkou, podávaný s vařeným vejcem, opečenou slaninou a strouhaným sýrem, dresink + nápoj A - 123 / B - |
145 Kč |
5. |
350g Variace na rýžový nákyp s kokosovým mlékem a exotickým ovocem, pečený s máslem a třtinovým cukrem + nápoj A - 113 / B - |
135 Kč |
6. |
150g RETRO VZPOMÍNKA: Katův šleh z vepřového masa, paprikou, okurkou, cibulí a chilli papričkami, smažené krokety, přízdoba + nápoj A - 128 / B - |
149 Kč |
7. |
Low carb menu: |
|
8. |
HLAVNÍ CHOD: 150g Vepřový kotlet, šťouchaná zelenina se smetanou, opečená karotka s tomaty a bylinkami |
155 Kč |