|
Hráškový krém s krutony 0, 25l |
28 Kč |
1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ CHŘESTOVÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM připraveným v omáčce demi glace podávané na risottu z rýže Arborio s chřestem, šalotkou, smetanou a bílým vínem, rukola (bez lepku) 300g |
169 Kč |
2. |
1. KUŘE NA ČERVENÉM VÍNĚ, kuřecí prsa pečená v červeném víně, silná omáčka demi glace se stříbrnými cibulkami, slaninou a žampiony, bramborová kaše s muškátovým oříškem a smetanou (bez lepku) 150g |
158 Kč |
3. |
2. KOPROVÁ OMÁČKA S VEJCI, krémová omáčka s čerstvým koprem a smetanou, vařenými zámeckými brambory a zastřeným vejcem 2ks |
152 Kč |
4. |
3. SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A CIZRNOU, krájená čerstvá zelenina s červenou cibulí, olivami a zálivkou z vinného octa, plátky ciabatty 300g |
149 Kč |